Zdieľanie
 Sociálne počítadlá
 Doprava k Vám
 Podporované platby
Jojoba má prírodný slnečný UV ochranný faktor tri až štyri, podporuje dlhotrvajúce opálenie.

Jojobový olej

100% olej lisovaný za studena zo semien Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív. Skladovanie:  skladujte na tmavom a chladnom mieste do 22 C.  Po otvorení spotrebujte najneskôr do 3 mesiacov. Kozmetický výrobok. Obsah:100 ml.

Výskyt Jojobe sa darí v polopúšte a púšti ako  v Mexiku , Kalifornii a Arizone v oblasti Sonoran. Jojobový ker pochádza z Číny. Použitie plody obsahujú až 50% kvapalného vosku (to nie je tak, ako u iných rastlinných olejov). Tento vysoko kvalitný rastlinný vosk sa používa na kozmetické a priemyselné účely. Obsahuje tiež  vitamín A a vitamín E.  Vzhľadom ku svojmu výhodnému zloženiu mastných kyselín na kožu  je vhodný pre všetky typy pleti. Chráni pokožku pred vysušením bez vzniku mastného film na pokožke- dobre sa vstrebáva,  je mierne protizápalový a upokojujúci, aróma je veľmi nízka. Používa sa ako masážny olej na strie. Je tiež veľmi vhodný pre starostlivosť o vlasy pri suchých koncoch. Jojoba má prírodný slnečný UV ochranný faktor tri až štyri, podporuje dlhotrvajúce opálenie, používa sa  ako základný olej pre éterické oleje a oleje na opaľovanie, používa sa  na výrobu domácich krémov.
NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) č. 1924/2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach zakazuje označovať na výrobkoch a miestach, ktoré výrobky predávajú (e-shop) zdravotné účinky produktu. Preto od 01.07.2013 nebude možné poskytovať tieto informácie priamo pri produktoch.
Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených  zdrojov na internete, od výrobcov rastlinných olejov, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.

Preto pre podrobnejší popis výrobku treba kliknúť na "Detail produktu", ktorý je pod každým obrázkom daného výrobku.

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)